Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

0
43

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Οι συνεχείς ανατροπές και οι εξελίξεις είναι δυο από α χαρακτηριστικά της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα κιόλας, οι τηλεθεατές θα καθηλωθούν στους δέκτες τους.

Η προσοχή όλων θα στραφεί στη Δόμνα η οποία θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα δούμε: Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του.

Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους;