Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο 114

0
623

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο 114

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες που είδαμε χθες Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, δείτε όλο το επεισόδιο όσοι δεν το έχετε δει η δεν προλάβατε εκείνη την ώρα.

Μπορείτε να κάνετε κλικ και στην σελίδα Άγριες Μέλισσες νέα για να βλέπετε πρώτοι τα επεισόδια αμέσως μετά αφού τελειώσει από το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1

114

Δημοσιεύτηκε από Άγριες Μέλισσες νέα στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο 114
Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο 114

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το επεισόδιο 114

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.