Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σαρωτική σειρά (βίντεο)

0
525
Άγριες Μέλισσες Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σαρωτική σειρά
διαφήμιση

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σαρωτική σειρά (βίντεο)

Άγριες Μέλισσες: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» και αναστατώνει το τηλεοπτικό Διαφάνι. Πρόκειται για τον ηθοποιό Νίκο Λαϊνόπουλο που θα υποδυθεί έναν ιατροδικαστή!

 

Σύμφωνα με το TV Έθνος, o ιατροδικαστής έρχεται στο χωριό και ανακοινώνει πως θα γίνει εκταφή του Γιάννου προκειμένου να διενεργήσει ξανά νεκροψία και να εξετάσει εάν ο θάνατός του πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Αυτό φέρνει αναστάτωση σε όλους αλλά κυρίως στον πατέρα του αδικοχαμένου Γιάννου, που περιμένει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού του.

Δείτε το νέα επεισόδιο σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.