Αχαρνές: Έκτακτη διακοπή νερού έως τις 22:00

Κλειστή βρύση πάνω από άδειο ποτήρι σε κατοικία

Έκτακτη διακοπή ύδρευσης βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026, στις Αχαρνές, με σημείο αναφοράς τη συμβολή των οδών Παραδείσου και Χρυσαλλίδος. Η επίσημη εκτίμηση προβλέπει επαναφορά της παροχής έως τις 22:00, εκτός απροόπτου.

Κλειστή βρύση πάνω από άδειο ποτήρι σε κατοικία

Πού εντοπίζεται το πρόβλημα

Η καταχώριση της βλάβης αφορά την περιοχή των Αχαρνών και προσδιορίζει τη διασταύρωση Παραδείσου και Χρυσαλλίδος. Δεν έχει δημοσιοποιηθεί αναλυτικός κατάλογος όλων των δρόμων που επηρεάζονται, επομένως η επίπτωση μπορεί να διαφέρει ανά παροχή και οικοδομικό τετράγωνο.

Κάτοικοι και επαγγελματίες κοντά στο συγκεκριμένο σημείο ενδέχεται να αντιμετωπίζουν πλήρη διακοπή ή μειωμένη πίεση. Η αναφορά σε ένα σημείο του δικτύου δεν σημαίνει ότι έχει διακοπεί η υδροδότηση σε ολόκληρο τον δήμο.

Η ώρα επαναφοράς είναι εκτιμώμενη

Ο χρονικός ορίζοντας των 22:00 συνοδεύεται από την επισήμανση «εκτός απροόπτου». Πρόκειται για εκτίμηση αποκατάστασης και μπορεί να μεταβληθεί αν κατά την επέμβαση διαπιστωθεί πρόσθετο τεχνικό πρόβλημα.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η πίεση ενδέχεται να επανέλθει σταδιακά. Είναι χρήσιμο να ελεγχθεί πρώτα η ροή από μία βρύση κρύου νερού και να σταθεροποιηθεί η παροχή πριν τεθούν σε λειτουργία συσκευές που χρειάζονται νερό.

Πρακτικές κινήσεις μέχρι την αποκατάσταση

Όσοι επηρεάζονται μπορούν να περιορίσουν τη χρήση των διαθέσιμων αποθεμάτων στις βασικές ανάγκες και να διατηρήσουν κλειστές τις βρύσες που είχαν ανοίξει για έλεγχο. Έτσι αποφεύγεται ανεπιθύμητη ροή όταν το δίκτυο επανέλθει.

Για επιβεβαίωση της κατάστασης συγκεκριμένης παροχής ή για δήλωση βλάβης, οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στην 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών της ΕΥΔΑΠ στα τηλέφωνα 1022 και 210 2144444.

Η ενημέρωση μπορεί να αλλάξει

Οι έκτακτες διακοπές επικαιροποιούνται ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών. Οι κάτοικοι χρειάζεται να ελέγχουν την τρέχουσα καταχώριση πριν βασιστούν στην εκτιμώμενη ώρα, ιδιαίτερα αν η παροχή δεν έχει αποκατασταθεί μετά τις 22:00.

Η βλάβη παραμένει ενεργή στην τελευταία διαθέσιμη ενημέρωση. Η αναμενόμενη επαναφορά έως τις 22:00 αποτελεί τον τρέχοντα σχεδιασμό, χωρίς να αποκλείεται νωρίτερη αποκατάσταση ή καθυστέρηση λόγω τεχνικών συνθηκών.

Για περισσότερες φωτογραφίες, άμεσα και καθημερινά φωτορεπορτάζ επικαιρότητας και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το toklik.gr.