Φιλοθέη: Μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 9 Σεπτεμβρίου

Βραδινή μουσική σκηνή σε θερινό χώρο της Φιλοθέης

Ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα περιλαμβάνει το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού για τον Σεπτέμβριο, φέρνοντας στο Cine Φιλοθέη μια ξεχωριστή συνάντηση καλλιτεχνών που συνδέθηκαν με τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Βραδινή μουσική σκηνή σε θερινό χώρο της Φιλοθέης

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026, στις 20:30, στον θερινό κινηματογράφο της Φιλοθέης. Η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες πολιτιστικές συναντήσεις του δήμου μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα του Αυγούστου.

Στη σκηνή θα βρεθούν ο Διονύσης Τσακνής, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Steve Tesser και η Παυλίνα Βουλγαράκη. Το σχήμα συγκεντρώνει διαφορετικές γενιές και μουσικές διαδρομές, με κοινό σημείο αναφοράς το έργο και την καλλιτεχνική παρακαταθήκη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η συναυλία εντάσσεται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026», το οποίο συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο με μουσική, κινηματογράφο και εκδηλώσεις σε χώρους και των τριών κοινοτήτων του δήμου.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη βραδιά καλό είναι να σημειώσουν εγκαίρως την ημερομηνία και να ελέγχουν τις νεότερες δημοτικές ανακοινώσεις για τυχόν οργανωτικές οδηγίες ή μεταβολές στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες φωτογραφίες, άμεσα και καθημερινά φωτορεπορτάζ επικαιρότητας και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε το toklik.gr.