Κατηγορίες
Αγία Παρασκευή Κοινωνικά

Αγία Παρασκευή: Επίσκεψη δημάρχου κ Υπ. Εσωτερικών Ν. Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων

Αγία Παρασκευή: Επίσκεψη δημάρχου κ Υπ. Εσωτερικών Ν. Κεραμέως στη Στέγη Γερόντων

Αγία Παρασκευή: Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Παρασκευής «Άγιος Νεκτάριος», επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης μαζί με την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των ωφελούμενων και ακολούθως μαζί με την Υπουργό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές ενόψει του Πάσχα με τους φιλοξενούμενους αλλά και το προσωπικό.
dt stegi gerontwn 1

Την Υπουργό και τον Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πατέρας Κωνσταντίνος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και την προσφορά των ειδών πρώτης ανάγκης.

dt stegi gerontwn 4

Ο κ. Μυλωνάκης τον συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο που κάνει η Δομή, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι έμπρακτα στο πλευρό τους, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Μονάδας υπέρ των περίπου 40 ωφελούμενων. Τέλος ευχαρίστησε και την κας Κεραμέως η οποία, όπως ανέφερε, πάντα είναι στο πλευρό της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Από τον/την Δήμητρα Κούτρα

Δημοσιογράφος από το 2006 στο κανάλι Αρτ πρώην Τηλεάστυ σε τοπικά site και εφημερίδες

Αφήστε μια απάντηση