Παραμυθούπολη: Μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις του δήμου Παπάγου-Χολαργού

0
438

Παραμυθούπολη: Μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις του δήμου Παπάγου-Χολαργού

Παραμυθούπολη: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει μια από τις ποιο πετυχημένες εκδηλώσεις την Παραμυθούπολη. Μικροί και μεγάλοι γίνονται παιδιά και παίζουν όλοι μαζί διασκεδάζοντας με τις εκδηλώσεις και τα παιχνίδια. Φουσκωτά, ήρωες από τα παραμύθια, παιχνίδια να παίζουν από της 11 το πρωί έως της 14.30 το μεσημέρι.

Όποιος βρέθηκε στο μεγάλο πάρκο του δήμου Παπάγου  μπορούσε να απολαύσει τα υπέροχα πόνη που για φέτος είχαν την τιμητική τους από τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν εκεί. Χιλιάδες φωτογραφίες βγήκαν παιδιά οι τετράποδοι φίλοι μας μιας και είναι δύσκολο να δει ένα μικρό παιδί πόνυ  στην πόλη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.