Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Διεθνής αναγνώριση για τη Σχολή της τιμής, των αγώνων και της προσφοράς στην Πατρίδα

0
1128
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Ακολουθήστε μας στα social media

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Διεθνής αναγνώριση για τη Σχολή της τιμής, των αγώνων και της προσφοράς στην Πατρίδα

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), το αρχαιότερο εκπαιδευτικό Ίδρυμα της νεότερης Ελλάδας, συνεχίζει να εκπληρώνει με τον πιο λαμπρό τρόπο αυτό που όρισε ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας, Ιωάννης Καποδίστριας για τους Ευέλπιδες: «Καλή Ελπίδα του  Έθνους».

Αναφερόμενος στην ένδοξη πορεία της Σχολής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κ. Κώστας Τίγκας δήλωσε «Η ΣΣΕ αποτελεί εθνικό σύμβολο και τα σύμβολα μας κάνουν υπερήφανους και ενισχύουν το φρόνημά μας.

Από την πλευρά μας ως πολίτες οφείλουμε να προστατεύουμε τη Σχολή μας, όπως και τις άλλες Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, με κάθε τρόπο.

Σ’ αυτές φοιτούν μερικοί από τους πιο λαμπρούς νέους της χώρας μας.

Η Ελληνική κοινωνία ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για το έθνος, έχει ανάγκη από σχολές πρότυπα που αναδεικνύουν και ενισχύουν τα πατριωτικά ιδεώδη».

Φέτος η ΣΣΕ γιορτάζει τα 190 χρόνια από την ίδρυσή της, με εκδηλώσεις αντάξιες της πολύχρονης ιστορίας της.

Η Σχολή που αγαπάμε και τιμάμε, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με τους χιλιάδες αξιωματικούς της έχει προσφέρει αίμα, τιμή και δόξα στα πεδία των μαχών και έχει ομολογουμένως συμβάλει τα μέγιστα στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας μας.

Aξίζει να τονισθεί ότι η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων κέρδισε επάξια μια πολύ μεγάλη παγκόσμια διάκριση.

Η αναγνωρισμένη αμερικάνικη ιστοσελίδα OnlineCollege.org συμπεριέλαβε τη ΣΣΕ στις δέκα στρατιωτικές ακαδημίες στο κόσμο με το υψηλότερο κύρος και γόητρο.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση εδώ: http://bit.ly/ΣΣΕ

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, γεμάτη εθνικές προκλήσεις, όπου οι θεσμοί και οι αξίες αμφισβητούνται και ταυτοχρόνως η εκπαίδευση απαξιώνεται καθημερινά, υπάρχει μια στρατιωτική σχολή που διασώζει, στο βαθμό που της αναλογεί, το γόητρο της χώρας και μας κάνει όλους περήφανους. Μπράβο και πάλι Mπράβο.

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), το αρχαιότερο εκπαιδευτικό Ίδρυμα της νεότερης Ελλάδας,