Διακοπή ρεύματος: Οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα την Παρασκευή

0
249
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Διακοπή ρεύματος Χολαργό Λόγο έργων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
διαφήμιση

Διακοπή ρεύματος: Οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα την Παρασκευή

Διακοπή ρεύματος: Αυτές είναι οι περιοχές που την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 δεν θα έχουν ρεύμα από νωρίς το πρωί από της 8 η ώρα έως της 10.30 δεν θα έχει ρεύμα στην οδό Γλαύκου και Ανδριάνου στον Ν. Ψυχικό ενώ από της 10.00 έως 13.00 το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα στην οδό Βασιλής Σοφία και Σουρή στο Μαρούσι.

Δείτε αναλυτικά

7/2/2020 8:00:00 πμ 7/2/2020 10:30:00 πμ Ν.ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΛΑΥΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ. 48 Κατασκευές
7/2/2020 10:00:00 πμ 7/2/2020 1:00:00 μμ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Β.ΣΟΦΙΑΣ ΣΟΥΡΗ. 50 Κατασκευές

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.