Εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας …

0
983
Εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ...
Εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ...
Ακολουθήστε μας στα social media

Εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ...
Εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας …

Μια ομάδα αποτελούμενη από 15 με 20 ατόμων εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και πέταξε φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του Πολυτεχνείου. Οι εισβολείς μπήκαν από την πύλη της λεωφόρου Μεσογείων. 

Το προσωπικό της πύλης προσπάθησε να κατεβάσει τα σιδερένια ρολά της πύλης ώστε να εγκλωβίσει εντός του ΥΠΕΘΑ τους εισβολείς . Όμως τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τις προκηρύξεις και αποχώρησαν τρέχοντας. Ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ δεν έγιναν συλλήψεις.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, ο Π. Καμμένος, σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι. Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τουΓΕΕΘΑ:

“Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.

Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία”.