ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

0
695
ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17
ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17
Ακολουθήστε μας στα social media
ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17
ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 17 Ιουνίου η γιορτή του Τμήματος Σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού στο εντευκτήριο του συλλόγου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της περιόδου 2016-17.

Συμμετείχαν με πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι αθλητές του σκάκι, προπονητές, γονείς και μέλη του ΔΣ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον τουρνουά σκάκι «σιμουλτανέ»: σε κάθε τραπέζι ένας έμπειρος σκακιστής έπαιζε ταυτόχρονα εναντίον πολλών παιδιών ή γονέων. Ακολούθησε απονομή διπλωμάτων στους νεαρούς σκακιστές μας και βραβεύσεις των διακριθέντων της χρονιάς ενώ μοιράστηκαν στα παιδιά βιβλία και ασκήσεις για το καλοκαίρι. Η γιορτή έκλεισε με φαγητό, ποτό, μουσική και περισσότερες παρτίδες σκάκι.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβρη με στόχο να συνεχιστεί η φετινή αξιοσημείωτη ενδυνάμωση των ακαδημιών του τμήματος.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη γιορτή αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον τουρνουά σκάκι «σιμουλτανέ»: σε κάθε τραπέζι ένας έμπειρος σκακιστής έπαιζε ταυτόχρονα εναντίον πολλών παιδιών ή γονέων. Ακολούθησε απονομή διπλωμάτων στους νεαρούς σκακιστές μας και βραβεύσεις των διακριθέντων της χρονιάς ενώ μοιράστηκαν στα παιδιά βιβλία και ασκήσεις για το καλοκαίρι. Η γιορτή έκλεισε με φαγητό, ποτό, μουσική και περισσότερες παρτίδες σκάκι.Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβρη με στόχο να συνεχιστεί η φετινή αξιοσημείωτη ενδυνάμωση των ακαδημιών του τμήματος.Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη γιορτή αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλουςΤο ραντεβού ανανεώθηκε για το Σεπτέμβρη με στόχο να συνεχιστεί η φετινή αξιοσημείωτη ενδυνάμωση των ακαδημιών του τμήματος.Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη γιορτή αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλουςαλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους

ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17
ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17